Golfplaten met 10 jaar verzekerde garantie

 

 

Wij gebruiken en monteren alleen A merken en A kwaliteit.

Rechtstreeks van de importeur.

 

Vezelcement golfplaten worden al decennialang toegepast en hebben hun duurzaamheid bewezen. Golfplaten zijn samengesteld uit Portlandcement, aangevuld met minerale toeslagstoffen en synthetisch vezels. De platen zijn daardoor damp-open (geen condensvorming) en gegarandeerd roestvrij. Daarom is het product uitermate geschikt voor gebouwen die staan in een omgeving waar ammoniak voorkomt en waar chemische luchtwassers in bedrijf zijn.

Tijdens de productie wordt iedere plaat afzonderlijk getrild en geperst onder een hogedrukpers, waardoor een hoge volumieke massa ontstaat. Deze manier van produceren maakt de vezelcement golfplaat tot een oersterk en hoogwaardig product dat voor praktisch elk hellend dak geschikt is. De montage is uitsluitend met zelfborende RVS-bevestigers, zodat een perfecte montage van uw product wordt gewaarborgd. Hieronder een link naar de websites van onze leveranciers van golfplaten voor toepassingen en montagevoorschriften.

Website SVK , Website landini en Website Eternit.

Sandwichpanelen

Wij gebruiken en monteren alleen A merken en A kwaliteit.

Rechtstreeks van de fabrikant.

Geisoleerde dakpanelen zijn er in vele soorten en maten. Wij leveren en monteren zowel PUR als PIR sandwichpanelen in trapezium en golfplaat uitvoering. Speciaal voor de agrarische sector kunnen de sandwichpanelen aan de onderzijde voorzien worden van een ‘Farmsafe-coating’. Deze biedt een gegarandeerde bescherming tegen agressieve milieus. Ook het ‘Ecopaneel’ met een aluminiumfolie aan de binnenzijde, is hiervoor een uitstekende keuze.

 

Onze sandwichpanelen leveranciers zijn:  KingspanJoris Ide, Falk en Hardeman.

 

 

 

Lichtnokken

Agrarische bouw
Bij de stallen begint het ontwerp altijd met de vraag; hoe gaan we op een zo efficiënt mogelijke manier de stal van frisse lucht voorzien? Met name in rundveestallen gebeurt dit door middel van licht- en ventilatienokken. Hierbij is voldoende (dag)licht belangrijk voor zowel het dier als de boer.

Licht- en ventilatienokken bestaande uit enkelwandige lichtplaten hebben een negatieve invloed op het klimaat in de stal, omdat deze platen in hoge mate koud- en warmtedoorlatend zijn en hiermee de luchtstroming in de stal beïnvloeden. Om dit alles te voorkomen zijn er meerwandige polycarbonaat platen met een UV-werende laag, waarbij dit tot het minimum wordt beperkt. We hebben voor elke stal licht- en ventilatienokken die bijdragen aan het welzijn van uw dieren.

 

 

 

Light Roof dak voor vee stallen.

 

Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat meer daglicht in de stal een positieve uitwerking heeft op ontwikkeling, welzijn en gezondheid van het vee. Met onze 3-wandige polycarbonaat dakplaten laat u zoveel mogelijk gratis daglicht toe in de stal. Met de hoge lichtdoorlatendheid en de lichtverstrooiende eigenschappen van de driewandige structuur is de lichtopbrengst en verdeling in de stal optimaal.

In onze Light Roof 50 en 100 lichtdoorlatende dakplaat is een aluminium toevoeging verwerkt. Deze laat daglicht door maar weerkaatst warmtestraling, waardoor het in de stal koel blijft.

 

Technische specificaties

UV-bestendig

Een UV-werende coëxtrusielaag aan de buitenzijde vormt een barriere tegen schadelijke effecten van UV-licht. Hierdoor wordt het langetermijneffect van vergelen geminimaliseerd en de mechanische eigenschappen behouden.

Isolatie

De driewandige structuur zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en een hoge lichtdoorlatendheid bij een zeer laag eigen gewicht. Warmte-isolerend en energiebesparend met een K-waarde van 2,8 W/m2 °C en daarmee ca. 50% beter dan bij enkelwandige dakbedekking.