Powerset datasheet
PDF – 4,4 MB 488 downloads
 
 
 
 
 
Tien jaar verzekerde garantie !!
25 jaar Lineaire vermogensgarantie.
Niemand garandeert meer.
Voor particulier en bedrijven !!
A merk en A kwaliteit !!
Superkwaliteit turbo cis panelen van Shell Solar Frontier !!
Met de aller hoogste opbrengst !! 
Rechtstreeks van de importeur door ons op uw dak gemonteerd !!
Voor een ongekende prijs !!

Wij leveren en monteren voor een ieder de gewenste powerset !!

 

 

Solar Frontier is de grootste fabrikant van CIS (koper-indium-selenide) panelen ter wereld en is onderdeel van Shell. De fabriek van Solar Frontier staat in het zuiden van Japan. De sterke moedermaatschappij, de indrukwekkende R&D en de herverzekerde garantie maken dat dit een zeer solide product is van een zeer solide bedrijf. CIS behoort tot de “familie” van dunne film producten. Het is echter een wezenlijk ander product dan amorf-Silicium (a-Si) of Cadmium-Telluride (CdTe). De panelen hebben een voor dunne film panelen zeer hoge module efficiëntie van 12,6%. Het belangrijkste is echter dat ze met een lager aantal Wattpiek / m2 toch een hogere kWh productie per m2 weten te generen dan kristallijne panelen. Solar Frontier panelen leveren dan ook consequent verbluffend hoge productie resultaten. Door deze hoge kWh productie kan Solar Frontier ondanks zijn wat hogere aanschafkosten in veel situaties een lagere kiloWattuur prijs genereren. Waardoor niet alleen het kWh rendement maar ook het financieel rendement hoger ligt. Bovendien zijn de panelen mooi, waardoor ze zich beter lenen voor een esthetische toepassing in de architectuur. In het bijzonder omdat ze in tegenstelling tot andere dunne film technologieën  geheel cadmium- en loodvrij zijn. NU STANDAARD ALLE SOLAR FRONTIER PANELEN MET 10 JAAR GARANTIE!

 
Solar Frontier kenmerken:
 • Grootste producent dunne film (CIS) zonnepanelen
  Jaarlijkse productiecapaciteit > 1GW
 • Solar Frontier panelen hebben een zeer hoge energieopbrengst (meer kWh per Wp).
  • Tot 10% meer opbrengst ten gevolge van het ‘light soaking effect’
  • Hoge schaduw tolerantie
  • Beste prestaties bij weinig licht en kleine hoek
  • Zeer gunstige temperatuurcoëfficiënt (Pmax: -031 %/ºC)
  • CIS panelen met meeste kWh per Wp
 • Zeer geschikt voor grote projecten
 • Bankable en garantie gedekt door moeder Showa Shell
 • Solar Frontier PowerSets
  • Combinatie van SF170-S & Steca omvormer
 • Zeer uitgebreid getest
  • PID free, Salt mist corrosion & Ammonia Resistance.
 

Solar Frontier TurboSets

Eén systeem, één oplossing – voor ieder dak en iedere klant.

De TurboSets van Solar Frontier zijn complete systemen op basis van de innovatieve CIS-technologie. De innovatieve CIS-panelen bieden het hoogste rendement, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Perfect op elkaar afgestemde componenten van hoge betrouwbare kwaliteit zorgen voor een snelle, foutloze montage en een veilige werking. Door de hoge flexibiliteit zijn de panelen geschikt voor nagenoeg alle daken vanaf 15,6 m2 , ongeacht de oriëntatie en helling.

Een intelligente CIS Turbo-omvormer zorgt voor een extra hoog rendement doordat de capaciteit volledig benut wordt zonder voortijdige derating. Deze omvormer is door Solar Frontier speciaal voor de TurboSets ontwikkeld en is dus optimaal op het hele systeem afgestemd. Hij wordt ook uitsluitend gebruikt voor de TurboSets.

 

 

Waarom Zonnekeur?

Steeds meer mensen zien dat de zon een belangrijke belofte is voor een schone en betaalbare energie in de toekomst. Het laten installeren van zonnepanelen of een zonneboiler is populair.
Tegelijkertijd zijn het relatief nieuwe technologieën; in de meeste technische opleidingen kwam zonne-energie tot voor kort nauwelijks aan bod. Het is voor een klant moeilijk te beoordelen of een installateur over de benodigde expertise beschikt. Voor een leek is het niet te zeggen welk rendement een zonneboiler daadwerkelijk kan halen. Om die reden is het keurmerk Zonnekeur in het leven geroepen. Producten en bedrijven die het Zonnekeur voeren, daar kunt u van op aan.

Kwaliteit

Bij de aanschaf van een zonne-energie installatie is het van belang dat u er vanuit kunt gaan dat het systeem het maximale rendement haalt. U laat immers de opbrengst meewegen bij uw aankoopbeslissing. Wanneer u kiest voor een zonneboiler met Zonnekeur weet u dat het rendement in orde is. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat er nogal wat vakmanschap komt kijken bij een juiste installatie. Goede keuzes zijn van groot belang, ook bij de details.
De producten van het Zonnekeur “Zonneboiler” voldoen aan alle normen, zijn betrouwbaar en veilig en u kunt zeker zijn van de gespecificeerde opbrengst. De bedrijven die het Zonnekeur “Installateur” voeren zijn deskundig, kunnen dat ook aantonen, leveren producten die aan alle normen voldoen en geven u een goed advies. In beide gevallen staan de bedrijven onder toezicht om regelmatig te controleren of ze het goed blijven doen.

Zekerheid

Kiezen voor zonne-energie is kiezen voor de toekomst. Je mag dan ook verwachten dat de systemen lang meegaan. Kies daarom voor de zekerheid van het Zonnekeur. Een keuze voor het Zonnekeur is een betrouwbare keuze!

Veiligheid

Zonne-energieproducten leveren veel energie. Daar moet je mee oppassen. Veiligheid in gebruik en bij de montage is daarom van groot belang.
De producten die door de Zonnekeur installateur worden geleverd voldoen aan de veiligheidsregels en de monteurs werken allemaal strikt volgens de regels van het veilig werken op daken. Gezien het gevaar bij het werken op hoogten, raden wij aan alleen deskundigen het dakwerk te laten uitvoeren. De installateurs met het Zonnekeur weten als geen ander hoe dat moet.

Kies voor zekerheid, kies voor Zonnekeur.

Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring en hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg doorstaan. De Zonnekeur zonneboiler voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Kiezen voor het Zonnekeur is daarom kiezen voor zekerheid voor een lang, betrouwbaar en veilig gebruikt van zonne-energie.